DEPOZITARE

Intr-o societate aflata in continua dezvoltare si transformare, serviciile de depozitare mobila si obiecte personale sunt din ce in ce mai necesare. In zilele noastre, din ce in ce mai multe companii se deschid iar nevoia de bunuri de consum este in continua crestere.

Daca depozitele companiei proprii sunt insuficiente si nu este rentabila o investitie financiara pentru cumpararea altora, firma Mutatiihd va pune la dispozitie spre inchiriere propriile spatii de depozitare in Hunedoara cu destinatii multiple. Cu noi se pot incheia contracte atat pentru servicii de depozitare marfuri si materii prime cat si pentru nevoi mici precum depozitare mobila, obiecte de dimensiuni mari, seifuri, tehnologie IT, etc.

Situatiile care pot aparea pe parcursul mutarii sau in timpul transportului de marfuri sunt multiple. Spre exemplu, ati cumparat o locuinta noua insa nu va fi disponibila decat peste cateva luni de zile pentru ca propietarul nu poate elibera mai devreme locuinta pe care tocmai a vandut-o. Nici dumneavoastra nu mai puteti locui in casa unde ati stat pana acum! Mai mult ca sigur ca aveti nevoie de un spatiu depozitare ieftin pentru a va pastra in siguranta mobila, lucrurile sau birourile. Acest lucru este posibil cu ajutorul Mutațiilor,pentru ca va ofera boxe depozitare de inchiriat adaptate nevoilor dvs.

Avand incluse in portofoliu si servicii de transport si mutari mobila, firma Star Move va poate muta lucrurile sau produsele fabricate in spatiile noastre de depozitare si tot noi le vom transporta apoi la noua destinatie fara un efort prea mare pentru ca avem un parc auto foarte bine dotat care ne ajuta aproape in orice fel de situatie precum si personal foarte bine pregatit sa faca fata cu succes oricarei provocari de acest gen. Pentru serviciile de depozitare mobila precum si pentru cele de depozitare marfuri in general va putem oferi un pret excelent. Cu ajutorul nostru compania dumneavoastra isi poate mari cifra de afaceri fara investitii prea mari si orice nou contract este realizabil fara a mai fi nevoie de achizitionarea unor depozite noi si scumpe.

Firma MUTATIIHD detine in propietate spatii de depozitare moderne, foarte bine intretinute si ingrijite care sunt si foarte bine pazite. Orice lucru pe care o sa il depozitati la noi va fi foarte bine conservat si pastrat in conditii optime, incat oricand o sa reveniti cu placere la serviciile oferite de noi.

Scopul nostru este sa oferim o intreaga gama de servicii legate de transport, manipulare si depozitare, astfel incat sa sa oferim intotdeauna solutii bune si prompte pentru problemele dificile pe care clientii nostri la pot intampina. De aceea, ne-am propus ca orice partener care a apelat la serviciile noastre, sa se intoarca cu placere si cu incredere la noi! Va vom ajuta intotdeauna cu rapiditate, profesionalism si seriozitate!

Nu ezita sa ne contactezi.

Pentru a cere oferta. Completeaza formularul de pe pagina de contact.