TRANSPORT OBIECTE GRELE

Schimbarea unei locuinte sau schimbarea sediului unei firme poate un lucru dificil, asta pentru ca nu trebuiesc mutate numai obiectele usoare, ci si obiectele grele. De asemenea, unele companii au un numar mai mic de angajati insa altele nu. Spre exemplu, pentru proprietarii de firme sau companii cu productie mare care au multe persoane angajate si cifre mari de afaceri schimbarea sediului poate fi o adevarata povara.

Avem in dotare tot ce este necesar pentru realizarea unor servicii de transport obiecte grele: autoutilitare si camioane de tonaj mare, macarale speciale care pot ridica obiecte foarte grele si personal specializat care va poate oferi servicii de foarte buna calitate de incarcare sau descarcare. Cu noi, mutarea obiectelor dumneavoastra grele nu mai este o problema. De asemenea, daca ati gasit o oportunitate buna pentru afacerile pe care le administrati si doriti sa va mutati sediul in alta localitate, chiar si in strainatate, acest lucru este posibil oricand cu ajutorul specialistilor nostri. Transportam si mutam orice si oferim inclusiv servicii mutari seifuri si obiecte grele.

Preturile practicate de noi sunt foarte accesibile si este suficient sa formati numarul de telefon afisat pe site sau sa completati formularul de la rubrica de Contact si unul din angajatii companiei noastre va va furniza toate informatiile necesare pentru a calcula costul mutarii solicitate. Va putem asigura inca de pe acum ca va fi cu mult mai avantajos sa va pastrati lucrurile si obiectele deja achizitionate, decat sa cumparati altele noi.

Pentru ca nu dam inapoi atunci cand este vorba de situatii dificile, serviciile noastre de transport obiecte grele includ si servicii de transport materii prime grele precum si servicii de transport obiecte fabricate cu greutate ridicata. In functie de tipul de produse fabricate si de tipul de materie prima pe care o utilizati, va putem pune la dispozitie camioane echipate corespunzator pentru paleti cu greutate mare si camioane speciale pentru gabarit depasit. Pe tot parcursul drumului, prin dispeceratul nostru special, va putem spune unde se afla produsele sau obiectele dumneavoastra si cat mai dureaza pana vor ajunge la destinatia dorita.

Fiecare obiect transportat de noi este bine fixat si ancorat in interiorul autoutilitarelor pe care le avem in parcul auto pentru a preveni orice fel de incident neplacut care poate apare pe tot parcursul transportului. Indiferent de greutate, produsele sau lucrurile dumneavoastra vor ajunge la destinatie in conditii excelente de siguranta.

Daca pana acum mutarea si transportul si mutarea mobilei sau a obiectelor voluminoase era un lucru anevoios, costisitor si riscant, de acum incolo exista solutii si pentru astfel de lucruri complicate. Puteti conta pe noi oricand! Apeleaza la firma de mutari MUTATIIHD ,transportul si mutatul obiectelor grele nu mai sunt in grija dumneavoastra de acum incolo. Asta pentru simplul fapt ca au devenit grija si preocuparea noastra.

Nu ezita sa ne contactezi.

Pentru a cere oferta. Completeaza formularul de pe pagina de contact.